04 بهمن, 1400

سمت : مدیر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد

آخرین مدرک تحصیلی : دکتری تخصصی

مرتبه علمی : استادیار

مقام معظم رهبری : گزینش کار بسیار مهمی است،گزینش مثل صراط است.

ضمن خيرمقدم و خوش‌آمدگويي خدمت عزیزان دانشجو به استحضار می­رساند دفتر گزینش واحد یزد از سال 73 فعالیت خود را آغاز نموده و از سال 1392 دفتر گزینش دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد بصورت متمرکز و استانی ادامه فعالیت داشته است. این دفتر با 8 مسئول گزینش در دانشگاه ­های آزاد اسلامی استان و یک کارشناس انجام وظیفه می نماید.

وظیفه اصلی این دفتر بررسی و احراز صلاحیت عمومی اعضای محترم هیآت علمی اعم از تمام­وقت و حق­التدریس و کارکنان دانشگاه می­باشد. اهم وظایف این دفتر عبارت است از:

1- مطالعه و بررسي پرونده داوطلبان، انجام مصاحبه و اظهارنظر پيرامون صلاحيت آنها با رعايت كامل موازين شرعي و ضوابط مصوب و تحقيقات انجام يافته

2- رسيدگي و اعلام نظر در قبول يا رد صلاحيت افراد داوطلب گزينش از نظر عقيدتي، سياسي و اخلاقي با رعايت ضوابط مصوب و تحقيقات انجام شده

3- برقراري ارتباط با مراجع قضائي و مراكز اطلاعاتي و نهادهایی كه مي‌تواند در انجام كارهاي گزينش خصوصاً تحقيقات ويژه مؤثر باشد كه اين امر با هماهنگي دفتر گزينش سازمان مركزي صورت می گیرد.

4- پاسخ به استعلامهائي كه از ناحيه گزينش سازمان مركزي و يا ساير گزينش سایر واحدهاي دانشگاهي در خصوص دانشجويان، كاركنان و اعضاي هيأت‌علمي انجام می پذیرد.

5- همکاری با دفتر جذب هیات علمی استان در خصوص بررسی صلاحیت عمومی متقاضیان عضویت در هیات علمی دانشگاه های آزاد اسلامی استان یزد

به منظور سلامت محیط علمی و فرهنگی دانشگاه، این دفتر آماده دریافت نظرات و دیدگاههای دانشجویان عزیز در خصوص اساتید محترم دانشگاه می­باشد.

همکار: خانم مریم جلالی- کارشناس گزینش استان

تلفن تماس : 03531872251