25 مهر, 1400

نام و نام خانوادگی: جابر پورذاکری

سمت: مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد

مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد

امنیت یکی از ضروری ترین نیازهای بشری است که علارغم اهمیت آن بسیار ناشناخته و گمنام مانده است و به قول امیر المومنین علیه السلام ((دو نعمت بزرگ خداوند ، مجهول و ناشناخته اند: سلامتی و امنیت ))

واژه امنیت در لغت به معنای (آزادبودن از هرگونه احساس ترس و اضطراب) می باشد. بر این اساس با ییان تعریف نقش حراست در دانشگاه که متولی برقراری امنیت و ایجاد جوی آرام و سالم برای همه اقضار دانشگاهی اعم از استاد ، کارمند و دانشجو می باشد بخوبی روشن و آشکار می گردد.

در دنیای پیچیده امروز که شاهد رشد روزافزون علم و فن و تکنولوژی درکاربردهای مثبت و موثر در زندگی انسانها هستیم .متاسفانه گروهی اندک برای دستیابی به  منافع شخصی خود قصد دارند تا شیرینی این دستاوردهای بزرگ علمی را با سوء استفاده و اهداف خداشناسی به کام دیکران تلخ نمایند. لذا یکی از اساسی ترین وظایف حراست در محیطهای علمی،  تامین امنیت وایجاد بستری آرام ومطمئن برای پژوهشگزران وطالبان علم باشد.

همچنین یکی دیگر از اهداف والای حراست در دانشگاه پیشگیری از بروز حوادث ناخوشایند و ارائه راهکارهای مناسب برای تحقق این امر مهم می باشد لذا برخلاف نظر بعضی از عزیزان که حراست را جایگاه تقابل تضاد فکری و برخورد با متهمان می دانند.حراست قرارگاه پشتیبانی ، رافت اسلامی ، مشاوره و راهنمایی و دریک کلام ، معین و معتمد کسانی است که در مسیر صحیحئ زندگی گام نهاده اند و اهداف بلند ،  مقدس و سالمی را در پیش رو  و  چشم انداز آینده خود دارند.

دفتر حراست دانشگاه آزاداسلامی واحد یزد با تمام وجود در خدمت عزیزانی است که با امید و اتکال به ایزد متعال در مسیر الی الله گام نهاده اند و ادامه تحصیل نیز یکی از اهداف مقدس آنها است .

همکاران این حقیر در دفتر حراست آقایان اکبرنجفیان و مهدی دهقان شوازی و در بخش حفاظت فیزیکی دانشگاه آقای عباسعلی پاپوش می باشند که در زمینه های پیشگیرانه، حفاظت و امنیت فیزیکی و همچنین انتظام بخشی به وضعیت رفتاری کارکنان و دانشجویان و اساتید محترم در دو حوزه خواهران و برادران (بصورت شیفتی و به تعداد24 نفر) آماده راهنمایی وخدمت رسانی به مراجعان و دانشجو یان عزیز می باشند.

به امید آنکه با توفیق الهی بتوانیم در مسیر الی الله و حفظ دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی گامهایی اساسی برداشته و در این راستا از رهنمودهای دانشجویان عزیز جدید الورود نیز بهره مند گردیم.

تلفن تماس : 03531872240.41