25 مهر, 1400

نام و نام خانوادگی: محسن اقبالی

سمت: مدیر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد

مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر-نرم افزار

در کشاکش دنيايي نامتقارن و در عرصه‌ي تقابل شديد خوبي‌ها و بدي‌ها و در عصر هجوم ناملايمات، تقدير الهي است که ملموس و محسوس مي‌شود. اينجاست که ايمانت به اميدت، آرزو مي‌بخشد و دلت را در آسماني به امانت مي‌برد که گويند بسي به اين خاک نزديک است که اين خاک است که به آسمان قرب دارد. خاک اينجا به خود مي‌بالد که خاک نيست... خاک و خون است. اينجاست که آسماني شدن تحقق مي‌يابد و اينجاست که فلسفه‌ي شهادت را نه از راه عقل، بلکه از طريق دل مي‌شود فهميد و به خود شهامت شناخت شهادت را داد.

نظم و نظام کائنات با حکمتي پيچيده و وسيع، آن‌چنان چيده شده است که مخيله‌ي هيچ موجودي نمي‌تواند ادعاي فهم آن را داشته باشد. تجربه‌اي که واقعي نبود؛ بلکه بيشتر شبيه يک رؤيا بود و افسوس که رؤياها هم خيلي زود تمام مي‌شوند.

اکنون سالهاست که جنگ تحمیلی تمام شده است و ما در بر خود می بالیم که در این دانشگاه  خدمت رسان ایثارگرارن و خانواده های معظم آنهاییم که این بار تصمیم گرفته اند در سنگر علم و دانش بجنگند و از این طریق به نظام مقدس جمهوری اسلامی خدمت کنند .

دفتر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، وظایفی چون خدمات مشاوره ای، برگزاری اردوهای علمی و فرهنگی، بررسی و پیگیری وضعیت تحصیلی، پیگیری وضعیت مالی و امور شهریه، معرفی و تقدیر از دانشجویان ممتاز علمی و فرهنگی ،برگزاری های گردهمایی های توجیحی و ... را بر عهده دارد.

دفتر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ، با حمایت و پشتیبانی ریاست، مدیران و حتی  تک تک همکاران دانشگاه  تلاش می کند به غیر از وظایف محوله، هر گونه خدمتی که بتواند مسیر تحصیل دانشجوی شاهد و ایثارگر را هموار تر نماید را فراهم نماید.

انشاالله

محل دفتر: طبقه دوم ساختمان اداری دکتر طاهری