06 مهر, 1399

سمت: مدير آموزش و تحصيلات تكميلي

مدرك تحصيلي: دكتري تخصصي

مرتبه علمی : دانشیار

شايد مهم ترين بخش در هر جامعه اي پرداختن به تحصيلات عاليه است که موجب خواهد گرديد در زمينه هاي مختلف پايگاههاي فکري ايجاد شود و اين دور نما سبب رشد اقتصادي و بالندگي آن جامعه خواهد شد. آموزش در مفهوم واقعي ركن اصلي و عامل حيات دانشگاه مي باشد و آموزش دانشجويان چنانچه با ارعايت معيارهاي صحيح و با بهره گيري از روش هاي نوين و ايجاد روحيه تلاش و پژوهش در دانشجويان توام باشد، بدون شك زمينه اي مناسب و مستعد جهت پويايي محيط دانشگاه را بوجود خواهد آورد. در اينجا تحصيلات تکميلي با توجه به نگاه عميق تر به مسائل تحقيقاتي رکن اساسي را خواهد داشت که در اين واحد دانشگاهي توجه خاصي به آن صورت پذيرفته است.

در اين راستا مي توان به سابقه اين موضوع در دانشگاه اشاره نمود که در سال 1371 پس از گذشت چند سال بستر سازي دانشگاه آزاد اسلامی یزد موفق گرديد اولين رشته هاي کارشناسي ارشد خود را بنيان نهد و امروز شاهد آن هستيم که تعداد قابل توجهی رشته دکتری و کارشناسی ارشد در این دانشگاه مشغول به فعالیت زیر نظر اساتید مجرب ایجاد شده است.

امور تحصيلات تكميلي دانشگاه امروز به صورت نيمه متمركز در هر دانشكده به صورت مجزا با همراهي مجموعه تحصيلات تكميلي دانشگاه انجام مي پذيرد. وظيفه برنامه ريزي، اداره و هدايت كليه امور آموزشي مربوط به دوره هاي تحصيلات تکميلي دانشگاه و نظارت بر حسن اجراي مقررات و آئين نامه هاي آموزشي، تصميم گيري درباره مسائل آموزشي، سياست گذاري و اتخاذ تمهيدات لازم در جهت گسترش آموزش هاي آزاد و ارتقا كيفيت آموزشي و اجراي دوره هاي آموزشي و ارزيابي آنها در دوره هاي تحصيلات تکميلي بر عهده تحصيلات تكميلي دانشگاه مي باشد.

در تحصيلات تکميلي با تشکيل شوراهاي آموزشي در دانشكده ها مسائل مختلف دانشجوئي و رويکردهاي تحقيقاتي تحصيلات تکميلي مرتباً مورد بازبيني قرار مي گيرد. تعدادي از اهم اين مسائل را مي توان در ادامه مورد توجه قرار داد:

1- جذب تعداد قابل توجهي استادان به عنوان تمام وقت و حق التدريس تا در جهت افزايش کيفي دانشجويان برنامه ريزي شود.

2- خريد امکانات و تجهيزات آموزشي در سطح تحصيلات تکميلي دانشگاه

3- جذب امکانات کمک آموزشي و تاسيس سالنهاي مختلف کنفرانس و مطالعه براي دانشجويان کارشناسي ارشد و دكتري

4- خريد صدها جلد کتاب فارسي و لاتين براي رشد و بالندگي رويکردهاي تحقيقاتي

5-  ايجاد دوره هاي کمک آموزشي براي دانشجويان کارشناسي ارشد و دكتري و ارائه گواهيهاي معتبر

6-  سرويس دهي تمام وقت از ساعت 8 صبح تا 8 شب در سايت هاي IT تحصيلات تکميلي که موجب انجام پروژه هاي کارشناسي ارشد و دکتري به بهترين نحو ممکن شده است.

7- رويکرد جذب استادان تمام وقت و برنامه ريزي بيشتر براي استفاده از استادان تمام وقت داخلي

8- برنامه ريزي آموزشي براي تاسيس رشته هاي جديد کارشناسي ارشد و دکتري

9- برگزاري جلسات دفاعيه با حضور اساتيد نخبه کشوري