25 مهر, 1400

dehkhan ashkeza

معرفی پایگاه مقاومت بسیج اساتید

مسئول : دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری

بسیج اساتید دانشگاه ازاداسلامی واحد یزد در سال  ۱۳۸۲ با جذب  ۲۰ نفر از اساتید تمام وقت و مدعو دانشگاه شروع بکار نمود و همکنون 120عضو دارد. بسیج اساتید دانشگاه شامل مسئول فرهنگی ، مسئول جذب نیرو ، مسئول مالی ، مسئول پژوهشی ، برنامه ریزی و مالی بوده که شورای بسیج اساتید را تشکیل می دهند.

هیات های مذهبی دانشگاه :

با توجه به ماهیت دینی و سیاسی هیات های مذهبی و تناسب فعالیتهای آنان با مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و برحسب دستور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی متولی هیات های مذهبی دانشگاه آزاد ، هیات نظارت تعیین گردید.

هیاتهای مذهبی بطور خودجوش بصورت هیات امنایی از افراد مذهبی خوش نام و با معرفی یکنفر به عنوان مسئول هیات اداره می شوند و از طریق هماهنگی با نماینده ریاست محترم دانشگاه در هیات نظارت استان و دبیرخانه تشکل ها به فعالیت می پردازند.