09 آذر, 1400

نام و نام خانوادگي: محمدسعید فرجی فیروزآبادی

سمت: مدیر عمرانی

مدرك تحصيلي: كارشناسي ارشد

تأمين فضاي آموزشي و رفاهي مناسب و همچنین تعمیر و نگهداری ساختمانهای موجود از مهمترین وظایف حوزه عمرانی می باشد.

هم اكنون دانشگاه آزاد اسلامي يزد با در اختيار داشتن حدود ۱۲۰ هكتار زمين درهشت نقطه و حدود ۱۳۰۰۰۰ مترمربع فضاي آموزشي-آزمایشگاهی- کارگاهی- رفاهي- ورزشی- خوابگاهها - درمانی و اداری  پذیرای شما عزیزان دانشجو است.

حوزه مدیریت عمرانی دارای دو بخش  طراحی و اجرا و تعمیر و نگهداری به شرح ذیل می باشد.

:: بخش طراحی و اجراو املاک و مستغلات - مسئول : مهندس احسان ایران نژاد

:: مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد مکانیک سیالات

این بخش مسئولیت قراردادها ، آمار و اطلاعات عمرانی و پیگیری امور املاک و مستغلات و طراحی و اجرای ساختمانهای جدید الاحداث در سه بخش سازه و تاسیسات مکانیکی و برقی را ساماندهی می کند.

:: بخش تعمیر و نگهداری - مسئول : مهندس علیرضا قرقچیان

مدرک تحصیلی : کارشناسی ارشدبرق قدرت

این بخش مسئولیت تعمیر و نگهداری و راهبری و بازسازی سیستمعهای تاسیساتی اعم از مکانیکی و برقی را برعهده دارد.

این بخش  با در اختیار داشتن 12 نفر کارگر فنی تأسیسات برق و مکانیک مشغول انجام وظیفه می باشد.