25 مهر, 1400

سمت : رئيس آموزشكده فنی و حرفه ای سما

مدرك تحصيلي : دکتری تخصصی

مرتبه علمی : مربي

در راستاي اهداف دانشگاه آزاد اسلامي و با هدف آموزش و پرورش نيروي انساني در مقطع كارداني پيوسته طرح ايجاد آموزشكده هاي فني و حرفه اي سما در سراسر كشور در شوراي مركزي دانشگاه آزاد اسلامي به تصويب رسيد

آموزشكده فني و حرفه اي سما واحد يزد هم با اين رسالت و با پذيرش دانشجو از سال تحصيلي 84-83 در سه رشته كامپيوتر – حسابداري و نقشه كشي معماري با دو آموزشكده خواهران و برادران آغاز به كار نموده و در حال حاضر داراي 13 رشته رشته هاي كارداني (معماري، كامپيوتر، ساختمان، حسابداري، تربيت بدني، ساختمان، بهداشت مدارس، مديريت خانواده، طراحي دوخت، امور اداري، فيلمسازي، نقاشي، جوش) در مقطع كارداني پيوسته مي باشد .

تعداد فارغ التحصيلان اين آموزشكده تاكنون900 نفر دانشجو در رشته هاي مختلف بوده و حدود 60 %‌اين دانشجويان در مقاطع بالاتر و در دانشگاههاي دولتي و غير دولتي پذيرفته شده اند .

كسب رتبه اول فرهنگي در 3 سال متوالي در بين آموزشكده هاي سما منطقه 4 – كسب رتبه برتر فرهنگي دانشجويي در بين آموزشكده هاي فني و حرفه اي سما سراسر كشور در سال 1388 ، برگزاري اولين ، دومين و چهارمين جشنواره سراسري مهارتي دانشجويان آموزشكده هاي فني و حرفه اي سما سراسر كشور ، تأسيس دبيرخانه دائمي جشنواره مهارتي رشته معماري در يزد ، برگزاري اولين جشنواره ورزشي دانشجويان آموزشكده هاي فني و حرفه اي سما سراسر كشور از افتخارات اين آموزشكده مي باشد و جايگاه مناسبي را در بين 125 آموزشكده سما سراسر كشور كسب نموده است .

حوزه آموزشكده فني و حرفه اي سما :

مدیر پژوهشي :  آقاي ابراهمیم حاجی زاده .

کارشناس مالی : عباس نقدی

کارشناس آموزش : سمانه قرائت گو– مجید واثقی