05 آبان, 1399

معرفی دوره پیش رشد

معرفی دوره پیش رشد:

تيمهای متقاضی استقرار در مراکز رشد که در شناسایی و تثبیت ایده محوری ابهاماتی داشته و یا جهت تکمیل تیم کاری و شناخت بازار نیاز به زمان داشته باشند و یا هنوز موسسه حقوقی ثبت نکرده اند، می توانند به عنوان هسته های فناوری برای ورود به دوره رشد مقدماتی اقدام نمایند.

هدف از این دوره کمک و حمایت از ایده های فناورانه اعضای هیات علمی، دانشجویان، دانش آموختگان دانشگاهی و تمامی افراد صاحب ایده که در قالب هسته فناور برای تثبیت و تکمیل ایده و تیم کاری، شناخت بازار و ساخت نمونه اولیه و در نهایت آمادگی برای ایجاد یک واحد (شرکت) فناور مبتنی بر علم و فناوری (دانش بنیان) با جهت گیری اقتصادی برای ورود به دوره رشد است.

این دوره دوره ای حداکثر 6 ماهه است که در آن، به افراد و یا گروههای مستعدی که دارای ایده های نوآورانه صنعتی هستند، مشاوره و آموزشهای لازم برای آشنایی با بازار، شناسایی گروه کاری، تثبیت ایده کاری و هویت حقوقی مستقل داده می شود. در صورت موفقیت در این دوره مقدماتی و کسب هویت مستقل حقوقی، واحدهای نوپا می توانند متقاضی استقرار در مرکز رشد شوند. زمان این دوره تا 9 ماه قابل افزایش است .

شرایط پذیرش:

• داشتن ایده محوری مبتنی بر نوآوری و فناوری که مراحل اولیه پژوهش را سپری کرده باشد.

• امکان تولید ثروت (درآمد) از طریق تجاری کردن ایده وجود داشته باشد.

• داشتن تیم کاری مناسب برای اجرایی نمودن ایده

• حضور تمام وقت حداقل ۲ نفر دانش آموخته مقطع کارشناسى (داراى تخصص مرتبط با ایده محورى) در گروه کارى ضرورى است. "توضیح: گروه کارى مى‌تواند یک شرکت ثبت‌شده یا هسته اولیه شرکتى باشد که در آینده نزدیک به ثبت خواهد رسید."

• ارائه توافق کاری بین اعضای هسته با مشخص بودن سهم مشارکت هر یک از اعضاء و همکاران.

• اقامتگاه قانونى شرکت و محل سکونت حداقل ۲ نفر از کارشناسان تمام وقت گروه کارى در محدوده استان باشد.

• مسأله خدمت سربازى نباید مانعى براى اداره کسب و کار و فعالیت اعضاى اصلى گروه کارى باشد.

• دانشجویان، فارغ التحصیلان و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد در اولویت پذیرش هستند.

مشخصات دوره پیش رشد:

• خدمات مشاوره ای علمی، بازرگانی، حقوقی و مدیریتی

• ارائه آموزشهای لازم در زمینه های روش تاسیس واحدهای شغلی کوچک،مهارتهای کارآفرینی، آشنایی با ریسک و ریسک پذیری، نحوه تدوین طرح کسب و کار و . . .

• ارزیابی مستمر تیم ها و نظارت بر روند رشد آنها

• طول دوره: ۶ ماه تا ۹ ماه

• ارائه خدمات پشتیبانی( اسکان، اطلاع رسانی، خدمات فنی و تخصصی و بازاریابی) و حمایتهای مالی

محور فعاليت تيمها در دوره رشد مقدماتی:

• تثبيت ايده

• شناخت بازار