08 آبان, 1399

مصاحبه دکتری

::::: ورود به سامانه :::::

««« راهنمای داوطلبین »»»

1. حضور داوطلبین حداقل نیم ساعت قبل از زمان مصاحبه در محل برگزاری مصاحبه الزامی است.

2. داوطلبین از تجمع در مقابل درب ورودی و خروجی و سایر فضاهای حوزه امتحانی اجتناب فرمایند.

3. رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی مانند همراه داشتن ماسک و استفاده صحیح از آن (از بالای بینی تا زیر چانه) از ابتدای ورود به حوزه برگزاری آزمون تا پایان برگزاری آزمون و خروج از حوزه آزمون الزامی است.

4. به همراه داشتن کارت ملی و یا شناسنامه جهت امر شناسایی و تطبیق و چهره الزامی است.

5. از به همراه داشتن تلفن همراه (حتی به صورت خاموش) و ساعت هوشمند و کلیه وسایل ارتباط الکترونیکی، ساک دستی، کتاب و جزوه در زمان ورود به حوزه آزمون خودداری گردد.

6. به همراه داشتن روزمه بلامانع است.

7. جهت ارتباط با ستاد برگزاری آزمون و پاسخ به سوالات و ابهامات با شماره های زیر تماس فرمایید: تلفن : ۰۳۵۳۱۸۷۲۷۰۸- ۰۳۵۳۱۸۷۲۲۸۸- ۰۹۱۳۲۷۳۲۲۹۱

آدرس محل برگزاری امتحان: یزد، صفائیه دانشگاه آزاد اسلامی یزد، ساختمان دکتر سلطانی