25 مهر, 1400

معرفی - تاریخچه

مسئله زن از مسئله خانواده قابل تفکیک نیست . اگر کسی بخواهد مسئله زن را جدا از خانواده بحث کند دچار اختلال در فهم و تشخیص علاج خواهد شد.

• در پرداختن به مسئله اصلی زنان نباید به مسائل درجه دو پرداخت. اشتغال از مسائل اصلی مربوط به زنان نیست. باید ببینیم عوامل سلب آرامش زنان در خانه چیست،اگر زن آرامش نداشته باشد نمیتواند کدبانو و مدیر خانواده باشد. این مسئله اصلی است. (بیانات مقام معظم رهبری ۳۰ فروردین ۱۳۹۳)

*مسأله ی زن و خانواده، با همه کاری که شده است- شما کرده اید، دیگران کرده اند- همچنان یک مسأله مهم و قابل بحث و قابل توسع در اندیشه ورزی است. ( بیانات مقام معظم رهبری در دیدار بانوان نخبه، یک خرداد ۱۳۹۰ )

*در احصای مسائل اصلیِ زنان، حقیقتاً مسئله اصلی مسئله خانواده و بخصوص مسئله‌ی سلامت و امنیّت و آرامش و تکریم زن در محیط خانواده است که باید به آن پرداخته شود زیرا تنها موجودی که می‌تواند افرادی را به جامعه تحویل دهد که از برکاتش جوامع، به استقامت و ارزش‌های والای انسانی کشیده شود و یا سقوط کند زن است. «اگر زن در جامعه بتواند به علم و معرفت و كمالات معنوى و اخلاقى‏كه خداى متعال و آیین الهى براى همه انسانها -چه مرد و چه زن- به طور یكسان درنظر گرفته است، برسد، تربیت فرزندان بهتر خواهد شد، محیط خانواده گرمتر و باصفاتر خواهد شد، جامعه پیشرفت بیشترى خواهد كرد و گره هاى زندگى آسانتر باز خواهد شد... هدف این است که... زنان انسان بزرگ شوند» الحمدلله و به یاری خدای متعال نظام جمهوری اسلامی توانسته است به یک قله‌ای دست پیدا کند که آن قله همان پرورش زنان فرزانه و صاحب اندیشه، رأی و نظاست آنهم درظریفترین و حساسترین مسائل یک جامعه، درحالی که سایر کشورهای جهان به آن دست نیافته اند. برخورداری ایران اسلامی از انبوه زنان فرزانه، تحصیل کرده، خوش فکر و ممتاز را باید از نعمات الهی و جزو بزرگترین افتخارات جمهوری اسلامی به حساب آورد. (گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با زنان نخبه و برگزیده))

دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به تشکیل " دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی " در تاریخ اول شهریور سال ۱۳۹۹ نمود که تا قبل از آن با عنوان " شورای زنان فرهیخته " فعالیت داشت و این شورا سعی دارد تا با هدف تبین جایگاه شایسته زن تراز اسلام در جهت پیشبرد منویات مقام معظم رهبری ( حفظه الله ) مبنی بر حفظ و تقویت بنیان خانواده، برای هدایت و حمایت از سرمایه های ارزشمند گامی مؤثر و سازنده بردارد..