13 آذر, 1400

طرح پویش

خلاصه ای از مراحل اجرایی جهت بنگاه‌های اقتصادی -اجتماعی

طرح پویش امکان اشتغال همزمان با تحصیل را فراهم نموده است. در اين طرح دانشجویان همزمان با تحصیل2 یا 3 روز در هفته را در یکی از شرکت‌های متقاضی مشغول به کار می‌شوند و دستمزد آنها توسط شرکت به حساب دانشگاه واریز شده و به عنوان شهریه دانشجو لحاظ می گردد. دانشجویان شرکت کننده در این طرح تجربه مفید در محیط کاری را کسب کرده و پس از فارغ التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار میشوند. پس از فارغ التحصیلی، امکان استخدام در شرکت و استفاده از طرح سرباز مهارت نيز وجود دارد. همچنین به منظور استفاده از مزاياي اين طرح، عنوان «پويش» در مدرك تحصيلي دانشجويان نيز درج مي گردد.

اعلام نیاز بنگاه

درخواست بنگاه یا نهاد اقتصادی – اجتماعی

درخواست بنگاه یا نهاد اقتصادی- اجتماعی به دفتر ارتباط با صنعت واحد دانشگاهی جهت استفاده دانشجویان از درطرح پویش و اعلام نیاز با توجه به تخصص های موجود در واحد دانشگاهی.

انجام بررسی دردانشگاه

بررسی موارد بررسی موارد اعلام نیاز شده توسط بنگاه و یا نهاد اقتصادی- اجتماعی توسط دفتر ارتباط با صنعت واحد دانشگاهی و انتخاب دانشجویان دارای شرایط اعلام شده از سوی نهادهای مذکور

برگزاری جلسه مصاحبه

شرکت در جلسه تشکیل شده جهت مصاحبه دانشجویان متقاضی طرح پویش و امکان طرح سوال و در نظر گرفتن ویژگی های مد نظر سازمان متبوع در مصاحبه

برقراری ارتباط مستقیم

معرفی حامی و یا سوپروایزر دانشجویان این طرح به دفتر ارتباط با صنعت واحد دانشگاهی جهت ایجاد مسیری مستقیم جهت ارتباط دانشجویان پذیرفته شده با نهاد مربوطه

ارسال سوابق به دانشگاه

گزارش و تکمیل فرم کارآموزی یا کاربردی در هر ترم تحصیلی و اجرای اسناد به دفتر ارتباط با صنعت واحد دانشگاهی جهت ذخیره سازی اسناد کارآموزی دانشجویان در واحد دانشگاهی

تمایل به ادامه همکاری

همکاری با دانشجو در قالب طرح پویش و ادامه همکاری با وی در صورت صلاحدید با نگاه و یا نهاد اقتصادی اجتماعی مورد نظر

رشته های ارائه شده

• مهندسی مواد و متالورژی
  • مهندسی نساجی
  • مهندسی شیمی

متقاضی گرامی چنانچه تمایل به تحصیل در طرح پویش را دارید علاوه بر تکمیل فرم زیر ضروری است از طریق آدرس اینترنتی www.azmoon.org نسبت به ثبت نام اولیه نیز اقدام نمایید.

...::: ثبت نام اولیه :::...