25 مهر, 1400

معرفی انجمن اسلامی اساتيد

انجمن اسلامی اساتید

انجمن اسلامی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی یزد به همت جمعی از اساتید با سابقه و متعهد دانشگاه در سال 1393 تشکیل گردید و پس از طی مراحل قانونی توانست در زمستان 1393 مجوز فعالیت را کسب نماید.

این انجمن برای رسیدن به اهداف خود در اساسنامه آمده است به طراحی کارگروهایی پرداخته که اهداف هر کدام در آیین نامه ارائه شده است.در دور اول فعالیت انجمن بیشتر به گسترش ارتباطات داخلی و خارجی دانشگاه به ویژه در سطح استان معطوف بوده است.

انجمن اساتید تشکلی اسلامی از صنف اساتید است که در نظر دارد با پشتوانه همکاری ، همفکری و همراهی ایشان گام های اثر بخشی در زمینه توسعه پایداری دانشگاه بردارد.

دست به هم دهیم به مهر . . .