01 بهمن, 1400

كانون خانه ودانشگاه( كانون خانه مهرباني)

• به نام خداوند بخشنده ومهربان

وَالَّذِینَ یَقُولُونَ رَ‌بَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّ‌یَّاتِنَا قُرَّ‌ةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
وكساني كه می‌گویند: پروردگارا به ما از ناحیه همسران و فرزندانمان
مایه روشنی دیدگان عطا کن و ما را پیشوای پرهیزگاران قرارده

سلام بر شما والدين بزرگوار
و
سلام برتواي فرزندم،نورچشمم وميوه دلم

1. خانواده مهمترين نهاد تربيتي و تامين کننده نيازهاي روحي و اجتماعي هر فرد مي باشد،حل بسياري ازمسائل روزمره دانشجويان که درفضاي مستقل ازخانواده بدنبال تحصيل علم ومعرفت هستند ازطريق والدين و ارتباط و تعامل مناسب با آنان امکان پذير است.اطلاع يافتن خانواده ها ازوضعيت آموزشي، رواني، رفاهي فرزندان در دوران دانشجويي وارتباط آنان با برنامه ريزيان ومسئولان دانشگاه مي تواند موجب ارتقاء سطح سلامت اين قشر و جبران کاستي ها و پيشگيري از هر گونه آسيب گردد.
  2. مركز مشاوره دانشگاه به عنوان سازمان دهنده حلقه ارتباطي بين خانواده هاي محترم دانشجويان و دانشگاه، والدين را براي عضويت و پيوستن هر چه بيشتر به كانون مهرباني&; فرا مي خواند.محصول اين ارتباط ايجاد چتر حمايتي براي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي و همچنين رشد معنوي، تحصيلي وهمه جانبه دانشجويان مي باشد
  3. شما والدين گرامي  ميتوانيد با ارتباط با مركز مشاوره دانشگاه مدد رسان ما در امانتداري باشيد
.

شماره هاي مركز