25 مهر, 1400

سمت: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی یزد

آخرین مدرک تحصیلی : دکتری تخصصی کارآفرینی- کسب و کار نوین

عضو هيات علمي گروه مدیریت دانشگاه آزاداسلامي واحد يزد

((خدایا بر دانشم بیافزای))

پیامبر اکرم (ص)

دانشجویان گرامی فصل جدید زندگیتان که با ورود به محیط مقدس دانشگاه شروع می شود را تبریک  عرض می کنیم .

درآستانه سال تحصیلی جدید خداوند را شاکرهستیم که میزبانی شما عزیزان در دانشگاه آزاداسلامی استان یزد که هر واحد آن با تلاش و همت والای مردم و مسئولین دلسوز در شهرستان های مختلف وبه منظور ارتقای سطح علمی ،فرهنگی و اجتماعی آن شهرستان تاسیس و به بالندگی رسیده است.

این مجموعه دانشگاهی مفتخر است که با حضور اساتیدی شایسته ،همکارانی با تجربه و مجموعه ای از کارگاهها و آزمایشگاههای مجهز ،سالن های ورزشی و مجموعه های فرهنگی و کتابخانه های غنی می تواند نقش بسزایی در جهت تعلیم و تربیت نیروهای متخصص و متعهد داشته باشد . امید است که دانشجویان عزیز نیز با امید و نشاط و تلاش مضاعف و بهره برداری حداکثری از امکانات موجود قدر داشته های خود و بویژه زحمات خانواده های محترمتان را داشته و بیشترین بهره را از بهترین دوران زندگی خود ببرید.

انشالله دانشگاه آزاد اسلامی با همت و تلاش اساتید و کارکنان و شما دانشجویان عزیز بتوانند مانند سالهای قبل رتبه های برجسته کشوری و جهانی را کسب نموده و فارغ التحصیلان آن  بازوان قدرتمند علمی ، اخلاقی و پژوهشی میهمن اسلامی مان باشند. انشالله

(رئیس دفتر): ناصر ضیغمیان

(کارشناسان) : خانم سمانه ملک