25 مهر, 1400

سمت: مدیر دفتر حوزه ریاست و روابط عمومی

مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی

مرتبه علمی : مربي

روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی یزد به عنوان پل ارتباطی بین درون و برون دانشگاه سعی در انجام رسالت اطلاع رسانی و ارتباطی خود می نماید.

بررسی دقیق بخش های مختلف ، برطرف نمودن ضعف ها و کاستی ها و منعکس کردن تمام موارد به مقام ریاست و مسئولان مربوطه دانشگاه از وظایف روابط عمومی است .انعکاس و گزارش کارهای انجام شده و توانمندی ها و افتخارات و ارزشهای دانشگاه از امور مربوط به این بخش می باشد.

واحدهای زیرمجموعه روابط عمومی عبارتند :

الف )امور هنری شامل تبلیغات : واحد سمعی و بصری و مراسمات دانشگاه که می توان به مواردی چون نظارت بر سیستم صوت دانشگاه شامل پخش اذان ، نغمات حماسی و آئینی، و اطلاعیه ها ، تهیه و میکس و مونتاز فیلم برای پخش ، براگزاری مراسمات مختلف در دانشگاه با شرایط خاص هریک ،  طراحی و نصب بنر با توجه به مناسبت های ملی و مذهبی و نصب پرچم و بنرهای تبلیغاتی مربوط به مناسبتها و برنامه های حوزه های مختلف در دانشگاه و برنامه ریزی و هماهنگی در امور تبلیغات دانشگاه اشاره کرد.

محسن قانعی(کارشناس)- محمود ملاحسینی(کارشناس)

تلفن تماس داخلی :03531872213

ب) واحد ارتباطات ، اطلاع رسانی، خبر و انتشارات:

ارتباط با مراکز و نهادها و سازمانهای مختلف استان و کشور جهت توسعه و گسترش در ابعاد مختلف تهیه ، انتشار و توزیع بولتن و بروشور به مناسبتهای مختلف .

نشریات درون دانشگاه و برون دانشگاهی بصورت هفته نامه ، ماهنامه و گردآوری اهم افتخارات و ارزشهای حوزه های مختلف دانشگاه بصورت سالنامه.

تهیه و ارسال کلیه اخبار دانشگاه به جراید محلی و ملی ، صدا و سیما و خبرگزاریها و ارتباط با رسانه ها

برگزاری جلسات و نشستها و مصاحبه های مطبوعاتی و سرویس دهی خبری دانشگاه

واحد تبلیغات ارتباطات مردمی و پاسخگویی به سوالات ارباب رجوع در رابطه با مسائل دانشگاه

علی زادمهر( کارشناس خبر و رسانه)

تلفن تماس داخلی : 03531872214

ج) پژوهش افکار و نظر سنجی :

برای ارتباط بیشتر با مخاطبین و اطلاع از طرز تفکر دانشگاهیان در رابطه با نحوه اداره امور در دانشگاه .

ضمناً جهت ارتباط با روابط عمومی به یکی از طرق زیر عمل نمایید:

مراجعه حضوری در ساعات اداری به دفتر روابط عمومی واقع در طبقه سوم ساختمان اداری دکتر طاهری روبه روی دفتر ریاست دانشگاه

تلفن مستقیم و فاکس روابط عمومی دانشگاه :

38218411- 035

035-31872212