15 آذر, 1400

معرفي حوزه دانشجويي

حوزه معاونت دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي در راستاي اهداف استراتژيك دانشگاه و همچنين اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي مبني بر ايجاد بستري براي توانمند سازي اجتماعي و مشاركت در فرآيند توسعه اجتماعي كشور و همچنين به لحاظ ارتباط گسترده با قشر دانشجو عهده دار سیاستگذاری ،برنامه ريزی و سازماندهی امور رفاهی ،معیشتی و روان شناختی و ورزشی‌ دانشجویان و ارائه خدمات به آنان است.
نظارت برحسن اجرای آیین نامه ها و ضوابط اجرایی واحد های تابعه، سیاست گذاری جهت ارتقای امور و بهبود وضعیت ،رسیدگی به مسائل ومشکلات دانشجویان وجلب رضایت آنان، همچنین تعیین خط مشی های کلی درمسائل امور رفاهی ، فوق برنامه ، تربیت بدنی‌، مشاوره ، صدور مدارک فارغ التحصیلی‌، نقل و انتقال دانشجویان و...  از دیگر وظایف این معاونت می باشد. فلسفه وجودی‌ و مأموریت اصلی‌ حوزه معاونت دانشجویی‌ دانشگاه آزاد اسلامی‌ ایجاد بستری‌ مطمئن برای‌ مشاركت دانشجویان  می‌ باشد و از طریق درک انتظارات سعی‌ می نماید نسبت به تامین نیاز دانشجویان و ارتقای امور تحصیلی، ورزشی‌، رفاهی و...اقدام نماید.