به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از یزد،دکتر سعیده هاشمیان استادتمام و عضو هیئت علمی دانشکده شیمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد میان بیش از ۳۴ پژوهشگر برجسته دانشگاه آزاد اسلامی توسط پایگاه اسکوپوس در جمع پژوهشگران دو درصد برتر ایرانی در عرصه بینالمللی قرارگرفت.
بر اساس این خبر، ۳۴نفر از پژوهشگران برجسته دانشگاه آزاد اسلامی در لیست فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان قرار گرفتند که نام استاد، سعیده هاشمیان محقق و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد بر اساس اعلام متخصصان دانشگاه استنفورد که در ۱۶ اکتبر ۲۰۲۰ در مجله PLOS منتشر شد به چشم میخورد.
فهرست دانشمندان دو درصد برتر توسط محققان دانشگاه استنفورد با بررسی و ارزیابی استنادات دادههای پایگاه اسکوپوس ارایه شده است و در تاریخ ۱۶ اکتبر ۲۰۲۰ در مجله Plos Biology منتشر شده و ارزیابی و انتخاب این محققان براساس شاخص کامپوزیت C و معیارهای ۶گانهTotal citation ،H-index ، Coauthorship -adjusted H-index، Total citation to single authored papers ،Total citation to single+first authored papers و Total citation to single+first+last authored papers بوده است.
محقق و پژوهشگر برتر دانشگاهی که نامش در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گرفته است در ادامه گفت: دانشجویان سعی کنند در رشتهای که علاقه دارند، تحصیل کنند و برای کسب موفقیت پشتکار و پیگیریهای مداوم داشته باشند.
استاد سعیده هاشمیان در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا یزد با اشاره به قرارگرفتن نام خود در فهرست دو درصد دانشمندان و نخبگان برتر جهان درباره دلایل و معیارهای این موفقیت اظهار کرد: دانشگاه استنفورد براساس دادههای پایگاه اسکوپوس (Scopus) این فهرست را تهیه کرده است که بیشتر به دلیل تعداد ارجاعاتی است که به مقالات پژوهشگران، محققان و استادان میشود.
وی درباره موفقیتها و افتخارات خود عنوان کرد: چند نوبت عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و چند بار هم عنوان پژوهشگر برتر دانشگاههای استان یزد را کسب کردهام.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد درباره راهکار و پیشنهاد خود به دانشجویان و محققان برای کسب موفقیتهای علمی و پژوهشی تأکید کرد: دانشجویان سعی کنند در رشتهای که علاقه دارند، تحصیل کنند و برای کسب موفقیت پشتکار و پیگیریهای مداوم داشته باشند.
دکتر هاشمیان خاطرنشان کرد: محققان، استادان و پژوهشگران در ایران با استادانی در دنیا رقابت میکنند که در بهترین دانشگاههای دنیا با امکانات کامل و پیشرفته مشغول به کار هستند در حالی که ما در ایران و بهویژه در شهرستانها با کمبود شدید امکانات مواجه هستیم و از طرفی ایران نیز تحت شدیدترین تحریمهای بینالمللی است و کار استادان با این شرایط بسیار سخت است.
وی تأکید کرد: این موضوع نشان میدهد که استادان و پژوهشگران در ایران تلاش و پشتکار زیادی برای کسب موفقیت و افتخار باید داشته باشند. این در حالی است که خیلی از مواقع هم استادان با بیمهری از سوی مسئولان و نهادهای آموزشی مواجه میشوند.